Fanus Turizm
0212 621 80 25 0533 597 61 76HAKKIMIZDAREZERVASYONBİZE ULAŞINBLOG
UMRE TURLARI |UMRE KUDÜS BAĞLANTILI |KUDÜS TURLARI |TAM RAMAZAN UMRESİ |KADİR GECESİ UMRESİ |LÜKS KADİR GECESİ UMRESİ |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 2023 UMRE PROGRAMI |ŞEVVAL UMRESİ PROGRAMI LÜKS |HAC |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 20223 UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS 2023 UMRE |

Amerika Hac Umre Turları

Hac görevini yerine getirmek isteyen pek çok Müslüman yılın belli dönemlerinde Diyanet kura veya sıralama sistemine göre bu görevi yerine getirebilmektedir. Ancak Umre için bir sıralamaya gerek dahi kalmadan bu ziyaret Umre turları düzenleyen firmalarca sağlanmaktadır. Umre ziyareti yapmak Hac görevinden daha kolaydır. Özellikle firmamız aracılığıyla bu ziyareti gerçekleştirenler donanımlı rehberleri ve tecrübeli hocaları eşliğinde bu ziyaretinize destek olduklarından dolayı tüm görevlerinizi eksiksiz olarak yerine getirirsiniz.

Amerika Umre Turları

Amerika, Avrupa ve diğer dünya ülkeleri gibi her noktadan Müslümanlar yılın belli dönemlerinde Hac görevlerini yerine getirme hazırlığı yaptığı gibi bir de Umre ziyareti yapmaktadır. Firmamız büyük sıklıkla pek çok kişi bu ziyareti yerine getirebilir ve Amerika Hac Umre turları düzenlemektedir. Donanımlı rehberler ile Umre ziyaretleriniz eksiksiz bir ibadet hâli alarak her ibadet huşu ortamında yapılabilmektedir.

Amerika Umre Fiyatları

Umre ziyareti için turlar Arafat günü ile Kurban Bayramının dört günü haricinde yılın her vakti yapılması uygun bir ibadettir. Umrenin Ramazan ayında yapılması ise menduptur. Yapılmasında bir günah olmasa da yapılmaması daha uygun görülür de denilebilir. Ancak Müslümanlar kendi tercih ve imkânları doğrultusunda bu ibadeti bu şekilde ve bu zamanda da gerçekleştirebilir. Umre ziyaretinde bir sınırlama olmaması kişilerin tercihlerine göre hareket etmesi oldukça talep arttırıcı bir durumdur. Umre turları kişilerin taleplerine göre farklı programlanabildiği için fiyatlar da farklı olmaktadır. Firmamız ile iletişime geçip Amerika Hac Umre turları paketleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Amerika Hac Fiyatları

Hac fiyatları ulaşım konaklama Suudi Arabistan'a ödenen ücretler sağlık yemek rehberlik görevli personel giderleri ve Hacı adaylarına verilen malzemeler kurban ve sayı kalemler dikkate alınarak bakanlıklar arası Hac ve Umre Kurulu tarafından belirlenen bir prosedüre sahiptir. Ancak konaklama ve uçak bileti dahil olduğu için söz konusu ücretin yüzde 61'ini bu iki kalem belirlemektedir.

Amerika Hac Turları

Amerika Hac Umre turları ve dünyanın her yerinden Hac ve Umre turu ibadetlerine katılmak isteyen Müslümanların firmamız ile iletişim kurup donanımlı rehberlerimiz ve tam eğitimli hocalarımız ile bu ibadeti gerçekleştirebilirsiniz. Firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

MERİKADAN RAMAZAN UMRE ARALIK UMRE TURLARI VE LÜKS HAC TUR FİYATLARI
Amerika Hac Umre Turları; New York Umre Turları, New Jersey Umre, California Umre, Florida Umre, Texas Umre, Massachusetts Umre, Pennsylvania Umre, Ohio Umre, Virginia Umre, Maryland Umre, Boston Umre, Brooklyn Umre, Dıx Hills Umre, West Babylon Umre, Morıches Umre, Patchogue Umre, Rochester Umre, Teksas Umre, Clıftton Umre, Houston Umre Turları, Los Angeles Umre Turları, Garden Grove Umre, Chıcago Umre Turları, Dayton Umre, Youngstown Umre, Kaliforniya Umre Turları, Methuen Umre, Newark Umre, Brıstol Umre, Dallas Umre, Glassboro Umre, Clifton Umre illerinden Umre ve Hac Online Umre Turları düzenlemekteyiz.
Amerika orta kıtasından, Belize Umre, Antigua Umre, Barbuda Umre, Bahamalar Umre, Barbados Umre, Dominika Umre, Dominik Cumhuriyeti Umre, El Salvador Umre, Grenada Umre, Guatemala Umre, Haiti Umre, Honduras Umre, Jamaika, Kosta Rika Umre, Porto Riko Umre, Küba Umre, Nikaragua Umre, Panama'dan Umre - Hac Turları düzenlemekteyiz.

Geri Dön