Fanus Turizm
0212 621 80 25 0533 597 61 76HAKKIMIZDAREZERVASYONBİZE ULAŞINBLOG
UMRE TURLARI |UMRE KUDÜS BAĞLANTILI |KUDÜS TURLARI |TAM RAMAZAN UMRESİ |KADİR GECESİ UMRESİ |LÜKS KADİR GECESİ UMRESİ |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 2023 UMRE PROGRAMI |ŞEVVAL UMRESİ PROGRAMI LÜKS |HAC |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 20223 UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS 2023 UMRE |

Avustralya Hac Umre Turları

Hac ibadeti belli donanım ve yeterliliklere sahip her Müslümanın görevidir. Aklı başında sağlıklı dinen zengin buluğ çağına ermiş her Müslümana Hac görevi farz olmuştur. Hicret'in 9. yılında farz olmuş ve o günden bugüne belli şartları yerinde bulunduran her Müslüman Hac görevini en az bir kere olsun yerine getirmek için uğraşmış ve gayret etmiştir. Avustralya Hac Umre turları dahil olmak üzere dünyanın her yerinden Müslümanlar Hac dönemlerinde Hac ibadetlerini yerine getirmek için Suudi Arabistan'da bir araya gelirler.

Ancak Umre ziyareti için belli bir dönem olmamakla birlikte Umreye dair bir zorunluluk da yoktur. Ancak yapıldığı zaman büyük sevaplar elde etmek kişinin yaşayışında önemli bir yer tutmaktadır.

Avustralya Umre Turları

İslam dininde Hac mevsimi dışında kutsal topraklara yapılan ziyaretlere Umre adı verilmektedir. Umre yapan kişiye de mutemir denilmektedir. Umre ibadeti Arafat günü ile Kurban Bayramı 4. günü haricinde yılın her vakti yapılabilen bir ibadet olduğundan imkânları el veren kişiler sıkça Umreye gitme talebini göstermektedir. Umrenin Ramazan ayında yapılması ise mendup kabul edilmiştir. Umre ziyaretleri düzenleyen firmamız ile iletişime geçerek istediğiniz zamanda size uygun paketler arasından seçim yaparak Umre ziyaretinizi yerine getirebilirsiniz.

Avustralya Umre Fiyatları

Avusturya Hac Umre turları fiyatları gibi her ülkeden yapılan Umre fiyatları turu düzenleyen firmalarıyla alâkalıdır. Firmanın verdiği imkânlar olanaklar anlaşmış olduğu konaklama ve bilet firmaları bu fiyatlandırma üzerinde etkilidir. Donanımlı rehberleri ve bilgili hocaları ile sizlere Umre ziyareti düzenleyen firmamız bu işi en doğru şekilde yerine getiren firma olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Avustralya Hac Fiyatları

Hac fiyatları dünyanın her yerinde diyanet ve Umre kurulları tarafından belirlenmektedir. Ancak Umre fiyatları ise turları düzenleyen firmaların anlaşma yaptığı konaklama ve bilet firmaları etkisi ile belirlenmekte olup bir de verilen hizmetlere göre şekil almaktadır. Hacı olma adayı iseniz Diyanet İşleri’ni takip eden bakanlıklar ve kurumlardan Hac fiyatları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Avustralya Hac Turları

Avustralya Hac Umre turları için dünyanın her yerinden olduğu gibi buradan da bizimle iletişime geçebilir ve yapmış olduğunuz turlarda misafirimiz olabilirsiniz. Tüm ibadetiniz süresince işinde uzman rehberler size eşlik edecek ve hocalarımız tüm ibadetlerinizi eksiksiz yerine getirin diye tüm bilgilerini size aktaracaktır. Firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

AVUSTRALYA'DAN RAMAZAN UMRE ARALIK UMRE TURLARI VE HAC TUR FİYATLARI

Avustralya Hac Umre Turları, Sydney Umre, Melbourne Umre Turları, Brisbane Umre, Queensland Umre, Adelaide Umre, Perth Umre, Canberra Umre, Hobart Umre, Darwin illerinden Umre ve Hac Online Umre Turları düzenlemekteyiz.

Geri Dön