Fanus Turizm
0212 621 80 25 0533 597 61 76HAKKIMIZDAREZERVASYONBİZE ULAŞINBLOG
UMRE TURLARI |UMRE KUDÜS BAĞLANTILI |KUDÜS TURLARI |TAM RAMAZAN UMRESİ |KADİR GECESİ UMRESİ |LÜKS KADİR GECESİ UMRESİ |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 2023 UMRE PROGRAMI |ŞEVVAL UMRESİ PROGRAMI LÜKS |HAC |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 20223 UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS 2023 UMRE |

İspanya Hac Umre

İslam dini insanlık için gönderilen son din olmakla birlikte İslam insanların refah ve mutluluk içinde yaşayabilmeleri için Allah'ın emrettiği farzlar ile donatılmış bir dindir. İslam'ın farzlarından biri olan Hac ibadeti Müslümanlarca önemli bir yer tutmaktadır. Hac kelimesi dilimize Arapçadan geçmiş olmakla birlikte terimsel olarak Hac Kâbe’yi ziyaret ve tavaf ile birlikte oradaki diğer kutsal yerlerin ziyareti ve bu ziyaretlerin ve ibadetlerin uygun şartları altında yapılması demektir. Dünyanın her yerinde olduğu gibi İspanya Hac Umre turları da düzenlenmekte ve sıklıkla Müslümanlar bu türlere katılarak ibadetlerini gerçekleştirmektedir.

İspanya Umre Turları

Maddi imkânlardan dolayı Hac yapma imkânı olmayanlar ya da bekleme süresi çok daha fazla uzun olan kişiler için daha uygun ve avantajlı bir fiyatla kutsal mekânlarda yapabilecekleri diğer bir ibadetin adı ise Umredir. Umre Zilhicce ayında Hac için ayrılmış olan Arafat ve Kurban Bayramının 4. günü dışındaki günlerde Müslümanların Kâbe’ye yapmış olduğu ziyaret olarak nitelendirilmektedir. Umre ziyareti yapan kişilerde ihrama girer Kâbe’nin etrafında 7 defa dönerek tavaf etmiş olur Sefa ve Merve arasında 7 defa gidip gelerek Say ibadetini gerçekleştirme ile beraber saçları kısaltılarak ya da tıraş olarak ihramdan çıkarlar bu şekilde Umre ibadeti tamamlanır.

İspanya Umre Fiyatları

Umre fiyatları belirlenirken aracı olan firmanın Suudi Arabistan ülkesindeki almış olduğu fiyatlara kendi fiyat politikası üzerinden bir değerlendirme ekleyerek belirlenmektedir. Konaklama beslenme ve sağlık gibi temel ihtiyaçlar Suudi Arabistan ülkesi üzerinde karşılanacağı için oranın fiyat politikası esastır.

İspanya Hac Fiyatları

Tüm dünyada Müslümanların Zilhicce ayında Kâbe’yi ziyaret etmek ve tavaf etmek için toplanmış olduğu Suudi Arabistan ülkesinde Hac vazifesi yerine getirilmek istenir. Ancak bu ibadetin belli bir gideri söz konusudur. Bu giderler ülkemizde Suudi Arabistan politikaları baz alınarak Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından kurulmuş olan Hac ve Umre Kurulu tarafından belirlenmekte olup farklı ülkelerde de yine Suudi Arabistan'ın belirlemiş olduğu fiyat politikaları esas alınmaktadır. İspanya Hac Umre fiyatları da buna dahildir.

İspanya Hac Turları

Hac ve umre turları düzenleyen pek çok firma İspanya Hac Umre turları da düzenlemekte ve dünyanın her yerindeki Müslümanlar Kâbe’ye götürülmektedir. Umre ziyaretleri düzenleyen firmamız ile iletişime geçerek Umre ibadetimizi gerçekleştirebilir ve bu ibadetleriniz esnasında donanımını ve ehil rehberler ve hocalar ile ibadetlerinizi eksiksiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

İSPANYADAN RAMAZAN UMRE TURLARI HAC TUR FİYATLARI
İspanya Hac Umre Turları; Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Zaragoza, Málaga, Murcia, Las Palmas de Gran Canaria, Palma de Mallorca, Bilbao, Valladolid, Córdoba, Alicante, Vigo, Gijón, Hospitalet de Llobregat, La Coruña, Granada, Vitoria-Gasteiz, Santa Cruz de Tenerife, Badalona, Elche, Oviedo, Móstoles, Cartagena (España), Alcalá de Henares Umre Turları, Sabadell, Jerez de la Frontera, Fuenlabrada, Terrassa, Pamplona, Santander, San Sebastian, Almería, Leganés, Burgos, Castellón de la Plana, Alcorcón, Salamanca, Albacete, Getafe Huelva, Logroño, Badajoz, Cristóbal de La Laguna, León, Cádiz, Tarragona, Lleida, Marbella, Santa Coloma de Gramenet, Mataró, Jaén, Dos Hermanas, Algeciras, Torrejón de Ardoz, Ourense, Alcobendas Umre Turları, illerinden Umre ve Hac Online Umre Turları düzenlemekteyiz.

Geri Dön