Fanus Turizm
0212 621 80 25 0533 597 61 76HAKKIMIZDAREZERVASYONBİZE ULAŞINBLOG
UMRE TURLARI |UMRE KUDÜS BAĞLANTILI |KUDÜS TURLARI |TAM RAMAZAN UMRESİ |KADİR GECESİ UMRESİ |LÜKS KADİR GECESİ UMRESİ |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 2023 UMRE PROGRAMI |ŞEVVAL UMRESİ PROGRAMI LÜKS |HAC |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 20223 UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS 2023 UMRE |

İtalya Hac Umre

İslamiyet’te kutsal kabul edilen Mekke ve çevresi Kâbe ve diğer kutsal toprak yerlerini ziyaret edildiği bir çeşit ibadet olan Hac ergenlik çağına girmiş hür olan akıl sağlığı yerinde olan ve dinen zengin sayılan her Müslümana farz olarak Müslümanlığın beş şartından biri kabul edilmiştir. Hac Hicret'in 9. yılında farz olarak Müslümanlara indirilmiş görevlerden biridir. Umre ise kelime anlamı olarak ziyaret anlamına gelmektedir. Umre ibadeti Arafat günü ve Kurban Bayramının 4. günü haricinde yılın her vakti yapılabilen Haccın küçüğü kabul edilen bir ibadettir.

Umrenin Ramazan ayında yapılması ise dinen mensuptur. Dünyanın her yerinde olduğu gibi İtalya Hac Umre turları da düzenlenmekte ve Müslümanlara farklı ülkelerden de imkânlar tanınmaktadır.

İtalya Umre Turları

Umre ziyareti Zilhicce ayında Hac için tahsis edilmiş olan Arife ve Kurban Bayramının diğer 4. günü dışındaki tüm günlerde ihrama girilerek tavaf say ve ihramdan çıkmak gibi gerçekleştirilen ibadet bütünüdür. Haccın küçüğü kabul edilmiştir. İtalya Hac Umre turları gibi dünyanın her yerinden Umre turları düzenlenmekte ve Müslümanlar Hac ve Umre ziyaretlerini gerçekleştirmektedir.

İtalya Umre Fiyatları

İtalya Umre fiyatları Suudi Arabistan'ın belirlemiş olduğu fiyatlar baz alınarak belirlenmekte ve aracı olan tur firmasının kendi fiyat politikalarında da değerlendirilerek misafirlere sunulmaktadır.

İtalya Hac Fiyatları

Hac yolculuğuna çıkan Hac yapan kişilere Hacı denilmektedir. Hac ibadetini yerine getirmek isteyen bir Müslüman öncelikli olarak elde etmiş olduğu helal kazancı ile borçlarını öder yakın çevresi ve hak sahipleri ile helalleşerek ibadetine başlar. Hacca gitmeden önce tövbe etmek bağışlanma talep etmek kaza kalmış olan namazları eda etmek yola çıkmadan önce Allah rızası için iki rekât namaz kılınarak bu kutsal yolculuk başlar. Bu kutsal yolculuk için fiyatlandırma sistemi Suudi Arabistan ülkesinin belirlemiş olduğu riyal cinsinden bir fiyata tabi olarak ülkelere bildirilir.

İtalya Hac Turları

Hac ve umre turları düzenleyen pek çok acente ve tur firmaları mevcuttur. Bu firmalardan destekle Umre ve Hac turları yapmak daha avantajlıdır. Umre turları düzenleyen firmamız ile iletişime geçerek donanımlı rehberlerimiz eşliğinde İtalya Hac Umre ziyaretinizi gerçekleştirmekle beraber bütün ibadetlerinizi eksiksiz bir şekilde gerçekleştirmeniz için de hocalarımız size eşlik etmektedir. Firmamızdan hizmet alabilirsiniz.
İTALYA'DAN RAMAZAN UMRE TURLARI HAC TUR FİYATLARI
İtalya Hac Umre Turları; Adria, Aeolian Islands, Agrigento, Alessandria, Alghero, Ancona, Aosta, L'Aquila, Arezzo, Ascoli Piceno, Asti, Avellino, Bari, Barletta, Belluno, Benevento, Bergamo, Biella, Bologna, Bolzano, Brescia, Brindisi, Cagliari, Campobasso, Caltanissetta, Capri, Capua, Carrara, Caserta, Castrovillari, Catania, Catanzaro, Cattolica, Cenova, Cesena, Chieti, Chioggia, Como, Cosenza, Cremona, Crotone, Cuneo, Elba, Empoli, Enna, Fabriano, Feltre, Ferrara, Floransa Umre Turları, Foggia, Forlì, Frosinone, Gorizia, Grosseto, Iglesias, Imperia, Isernia, Latina, Lecco, Livorno, Lucca, Macerata, Mantova, Massa, Matera, Mazara del Vallo, Messina, Milano (Milan), Modena, Molfetta, Monza, Napoli (Naples), Narni, Norcia, Novara, Nuoro, Olbia, Oristano, Orvieto, Osimo, Ostia, Otranto, Padova (Padua), Palermo, Pantelleria, Parma Umre, Pavia, Pelagie Islands, Perugia, Pesaro, Pescara, Piacenza, Piazza Armerina, Pistoia, Pisa, Pordenone, Potenza, Prato, Ravenna, Reggio di Calabria, Emilia, Rieti, Rimini, Roma Umre Turları, Rossano, Rovigo, Salerno, Sassari, Savona, Sondrio, Sien, Siraca, La Spezia, Spoleto, Taranto, Tarviso, Tempio Pausania, Teramo, Terni, Todi, Torino, Trento, Treviso, Trieste, Udine, Varese, Vasto, Venedik Umre Turları, Vercelli, Verona, Viareggio, Vicenza, Viterbo, Vittorio Veneto Umre Turları, illerinden Hac Turları Online Umre Turları düzenlemekteyiz.

Geri Dön