Fanus Turizm
0212 621 80 25 0533 597 61 76HAKKIMIZDAREZERVASYONBİZE ULAŞINBLOG
UMRE TURLARI |UMRE KUDÜS BAĞLANTILI |KUDÜS TURLARI |TAM RAMAZAN UMRESİ |KADİR GECESİ UMRESİ |LÜKS KADİR GECESİ UMRESİ |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 2023 UMRE PROGRAMI |ŞEVVAL UMRESİ PROGRAMI LÜKS |HAC |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 20223 UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS 2023 UMRE |

Kuzey Kıbrıs Hac Umre Turları

Hac ibadeti İslam'ın beş şartından biri olarak karşımıza çıkmakla birlikte en önemli ibadetlerden bir tanesi sayılmaktadır. Müslümanlığın beş şartından biri olan Hac, Müslümanlarca Zilhicce ayında Mekke'de yapılan Kâbe’yi ziyaret ve tavaf töreni olarak gerçekleşmektedir. Umre ziyareti ise, Umrenin kelime olarak karşılığı ziyaret anlamına gelmektedir Kâbe’yi ziyarete Umre denilmektedir. Umreyi yapan kişiye mutedil denilir. Umre ibadeti Arafat günü ile Kurban Bayramının 4. günü haricinde yılın her vakti yapılabilen bir ibadet olarak bilinmektedir. Kuzey Kıbrıs Hac Umre turları ile Hac ibadetinizi ve Umre ibadetinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kuzey Kıbrıs Umre Turları

Kuzey Kıbrıs Umre turları Umre ibadetlerini yerine getirmek isteyen Müslümanlar tarafından yapılan bir ibadettir. Bu ibadet ile Müslümanlar Umre tavafı yapar, mikattan ihrama girer sonra say yapar ve tıraş olarak ya da saçlarını kestirerek ihramdan çıkmış olurlar. Umrenin ziyaret şekli Hacca benzemektedir. Ama Hac gibi Zilhicce ayında olması gerekmemekle birlikte istenilen vakitlerde yapılması uygun olan bir ibadettir.

Kuzey Kıbrıs Umre Fiyatları

Tüm dünyada olduğu gibi tüm tur fiyatları turu gerçekleştiren firmanın fiyat politikasına göre belirlenmektedir. Bu fiyat politikasından hareketle verilen hizmetler gidilen yerdeki konaklama gidiş ve dönüş yol masrafları alınacak olan rehberlik hizmetleri ve sunulacak ekstra hizmetler hesap edilerek ortaya bir fiyat belirlemesi yapılır. Kuzey Kıbrıs Hac Umre turları fiyatları ve tüm Umre tur fiyatları bu şekilde belirlenmektedir.

Kuzey Kıbrıs Hac Fiyatları

Hac fiyatları belirlenirken ülkemizde Diyanet İşleri başkanlığından son fiyat Hacı adaylarına sunulur. Bu fiyatlar Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Hac ve Umre Kurulu tarafından belirlenmekte olup bu fiyatlandırmanın ancak yüzde 61'i konaklama ve uçak bileti bedeli olmaktadır.

Kuzey Kıbrıs Hac Turları

Hem Umre hem de Hac turları tur acenteleri tarafından misafirlerimize sunulmaktadır. Misafirlerimize en doğru şekilde Umre turları düzenleyen firmamız düzenlemiş olduğu bu hizmeti profesyonel hocalar aracılığı ile sunmakla birlikte yine alanında profesyonel olmuş rehberlerin de misafirlere eşlik etmesi sağlanmaktadır. Gezilecek her noktanın sonuna kadar gezdirilmesi ve yapılacak her ibadetinin en doğru şekilde yapılması için hem hocalarımız hem de rehberlerimiz görevlerini layıkıyla yerine getirmektedir. Firmamızdan Kuzey Kıbrıs Hac Umre turları için hizmet alabilirsiniz.

KUZEY KIBRIS'DAN RAMAZAN UMRE SÖMESTRE UMRE TURLARI HAC TUR FİYATLARI
Kuzey Kıbrıs HacUmre Turları; Lefkoşa Umre turları, Gazi Mağusa Umre, Girne Umre, Güzelyurt Umre, İskele Umre, Karpaz Umre, Lefke Umre Turları, illerinden Umre ve Hac Online Umre Turları düzenlemekteyiz.

Geri Dön