Fanus Turizm
0212 621 80 25 0533 597 61 76HAKKIMIZDAREZERVASYONBİZE ULAŞINBLOG
UMRE TURLARI |UMRE KUDÜS BAĞLANTILI |KUDÜS TURLARI |TAM RAMAZAN UMRESİ |KADİR GECESİ UMRESİ |LÜKS KADİR GECESİ UMRESİ |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 2023 UMRE PROGRAMI |ŞEVVAL UMRESİ PROGRAMI LÜKS |HAC |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 20223 UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS 2023 UMRE |

Polonya Hac Umre

Müslümanlığın beş şartından biri olan Hac ibadeti Müslümanlarca Zilhicce ayında Mekke'de yapılır. Kâbe ziyaret edilir orada tavaf töreni gerçekleşir hemen arkasından Sefa ile Merve arasında 7 kere gidip gelme yapılarak Say İbadeti gerçekleştirilir arife günü Arafat'a gidilerek Arafat Vakfesi yapılır. Ardından şeytan taşlanır Kurban Bayramı ilk günü Mina bölgesine geçilerek orada da şeytan taşlama yapılır ardından Hac kurbanı kesilir ve sonrasında ihramdan çıkılır. Ve Hac ibadeti gerçekleştirilerek Müslüman birey Hacı olarak döner.

Bunun bir küçüğü olan Umre ve Hac ibadetleri için Polonya Hac Umre turları gibi dünyanın her yerinde de Umre turları Hac turları düzenlenmekte ve Müslümanlara bu ibadetlerini gerçekleştirmede firmalar eşlik etmektedir.

Polonya Umre Turları

Umre Zilhicce ayı içerisinde Hac için ayrılmış sürecin dışarısında kalan günlerde yapılan bir ibadet olarak karşımıza çıkmaktadır. Aynı Hac’da olduğu gibi ihrama girilir Sefa ve Merve arasında 7 defa gidip gelme yapılır. Saçlar kısaltılır ve ihramdan çıkılır. Umre Haccın daha küçültülmüş bir hali olduğu söylense de genel olarak temel ibadetler yapılmaktadır. Hacı olmak için bekleyen adayların ve Hacı olmaya imkânı el vermeyen adayların sıklıkla tercih etmiş olduğu Umre ziyareti hem Kur’an-ı Kerim'de hem de pek çok hadiste yer almaktadır. Polonya Hac Umre turları ve daha pek çok ülkeden ve ülkemizden Umre turları sıkça düzenlenmekte ve Müslümanlar Kâbe’ye kavuşturulmaktadır.

Polonya Umre Fiyatları

Umre fiyatları belirlenirken bağlı olunan kriterler değiştirilemeyecek unsurlardır. Umrenin gerçekleşeceği ibadetin mekânı Kâbe olduğu için Kâbe'de Suudi Arabistan sınırları içerisinde yer aldığından orada bulunan imkânlara göre bir fiyat üzerinden Umre tur firmaları fiyat belirlemesi yapmaktadır.

Polonya Hac Fiyatları

İslamiyet’te kutsal kabul edilen Mekke Medine ve çevresinde Kâbe ve diğer kutsal yerlerin ziyaret edilmesine ve bu ziyaret esnasında ilgili dini gerekliliklerin yerine getirilmesine Hac ibadeti denilmektedir. Hac ibadeti gibi burada yapılan küçük ibadete de Umre ibadeti denilmektedir. Bu ibadetler Suudi Arabistan sınırları içerisinde gerçekleştirildiği için resmi para birimi riyal cinsinden fiyatlar belirlenmekte ve ülkelere bu şekilde bildirilmektedir. Ülkelerde kendi politikaları üzerinden bu fiyatlarla Müslümanları bu turlara davet etmektedir.

Polonya Hac Turları

Hacı Umre turları düzenleyen firmamız ile iletişim kurarak Umre ziyaretinizi en kusursuz şekilde gerçekleştirebilir ve Umre ibadetinizi tamamlayabilirsiniz. Polonya Hac Umre turları gibi dünyanın pek çok yerinden Müslümanlar Kâbe’ye ibadetlerini gerçekleştirmek için götürülmektedir. Siz de bu ibadetlerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız profesyonel çalışma ekibimiz tecrübeli rehberlerimiz ve bilgi donanımı üst seviyede olan hocalarımız ile bu ziyaretlerinizi gerçekleştirebilir ibadetlerinizi kusursuz yapabilirsiniz. Firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

POLONYA RAMAZAN UMRE ARALIK UMRE TURLARI LÜKS HAC TUR FİYATLARI
Polonya Hac Umre Turları; Varşova Umre Turu, Gdansk Umre, Sopot Umre turu, Wroclaw Umre, Krakow Hac, Lodz Umre, Poznan Hac , Szczeain Hac Turu, Bydgoszez Umre, Lubnin umre,Kotowice, Bialystok Umre, Gdynia, Czestochowa Hac Turu, Radom Umre, Sasnowiec,Torun, Rzeszow, Kielce, Gliwice, Olsztyn, Zabıze, Bielska, Bytom Umre, Malopolskie, Silezya Umre, Gorzow Umre, Pomeranya Umre, Karpatya, Lubusz Umre Turları, illerinden Umre Turu ve Hac Turu Online olarak düzenlemekteyiz.

Geri Dön