Fanus Turizm
0212 621 80 25 0533 597 61 76HAKKIMIZDAREZERVASYONBİZE ULAŞINBLOG
UMRE TURLARI |UMRE KUDÜS BAĞLANTILI |KUDÜS TURLARI |TAM RAMAZAN UMRESİ |KADİR GECESİ UMRESİ |LÜKS KADİR GECESİ UMRESİ |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 2023 UMRE PROGRAMI |ŞEVVAL UMRESİ PROGRAMI LÜKS |HAC |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 20223 UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS 2023 UMRE |

Tacikistan Hac Umre Turları

Hac ve Umre ibadetleri Müslümanlar tarafından sıklıkla yerine getirilmek istenen en güzel ibadetlerden biridir. Hac ibadeti Hicret'in 9. yılında Müslümanlara farz olmuştur. Müslümanlığın beş şartından biri olan Hac, Müslümanlarca Zilhicce ayında Mekke'de yapılan Kâbe'yi ziyaret ve tavaf töreni olarak kabul edilmektedir Umre ibadeti ise Haccın küçüğü olarak kabul edilmekle birlikte orada yapılan ibadetlerin neredeyse tamamı Umrede de yapılmaktadır. Tacikistan Hac Umre turları gibi dünyanın her yerinde Umre turları düzenleyen firmalar vardır. Bu firmalardan faydalanarak Umre ziyaretlerinizi ve Hac ziyaretlerinizi daha eşsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Tacikistan Umre Turları

Umre turları Umre turu düzenleyen ve bazı kültürel dini turları da eşliğinde gerçekleştiren firmalar tarafından sunulmaktadır. Umre turlarını sunan firmalar Hac mevsimi dışında Müslümanların Kâbe'yi ziyaret etmelerini sağlar. Umre, ziyaret demektir. Fıkhi tanımı olarak da Hac gibi bir zamana bağlı olmadan ihrama girerek Kâbe-i tavaf etmek say etmek tıraş olmak ve ihramdan çıkmak olarak kabul edilmektedir. Umre kelimesi Kur'an ve hadiste bolca geçmektedir.

Tacikistan Umre Fiyatları

Tacikistan Hac Umre turları fiyatları dünyanın pek çok yerinde umre turu düzenleyen firmanın vermiş olduğu hizmetler ve anlaşmalı olduğu diğer konaklama ve biletlerin satışı ile ilgili olarak değişiklik göstermektedir. Ancak Umre fiyatlarında en önemli faktör kişinin kalacağı gün sayısını ve kesesine uygun programı kendi seçebilmesidir. Tacikistan Umre fiyatları bu şekilde belirlenmektedir.

Tacikistan Hac Fiyatları

Hac fiyatları ülkemizde Diyanet İşleri tarafından Umre ve Hac Kurulu bünyesince belirlenmektedir. Bunun dışında kişinin kendi arz ve taleplerine göre seçimleri bu fiyatı küçük bir miktar aşağı çekebildiği kadar bir miktar yükseltebilir. Tacikistan Hac fiyatları da bu tür sistemler gibi belirlenmektedir.

Tacikistan Hac Turları

Tacikistan Hac Umre turları ve dünyanın pek çok yerinde haç turları düzenlenmektedir. Müslümanların Zilhicce ayında gerçekleştirmiş oldukları Kâbe ziyareti ve tavaf bu ibadetin birer temel parçasıdır. Hicret'in 9. yılında farz olan Hac ibadetini gerçekleştirmek isteyen Müslümanlar sıralamada isimlerini beklerken küçük Hac ibadeti olan Umre ziyaretini gerçekleştirmek isterler. Umre turları düzenleyen firmamız ile iletişime geçerek profesyonel rehberlerimiz ve donanımlı hocalarımız ile bu ibadeti en eksiksiz şekilde yerine getirebilirsiniz. Firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

TACİKİSTAN'DAN RAMAZAN UMRE SÖMESTRE UMRE TURLARI HAC TUR FİYATLARI

Tacikistan Hac Umre Turları, Duşanbe Umre Turları, Khorog Umre, Kocand Umre, Kulab Umre, Novabad Umre, Pencikent, Istarawshah Umre, Konibodom Umre, Shurab Umre, Vahdat, Horog Umre, Murghab, Tursunzoda, Gaham Umre, Farkhor Umre, Panj, Isfara, Chkalovsk, Khudjand, Hucend umre, Kofarmihan, Kenibodom, Kulob, Kurgantepe, panjakent Umre, Parkhar, Şaartuz, Şurub, İsteravşan illerinden Umre Tur ve Hac Tur Online olarak düzenlemekteyiz.

Geri Dön