Fanus Turizm
0212 621 80 25 0533 597 61 76HAKKIMIZDAREZERVASYONBİZE ULAŞINBLOG
UMRE TURLARI |UMRE KUDÜS BAĞLANTILI |KUDÜS TURLARI |TAM RAMAZAN UMRESİ |KADİR GECESİ UMRESİ |LÜKS KADİR GECESİ UMRESİ |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 2023 UMRE PROGRAMI |ŞEVVAL UMRESİ PROGRAMI LÜKS |HAC |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 20223 UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS 2023 UMRE |

Türkmenistan Hac Umre Turları

Hac ve Umre turları belli acenteler tarafından yürütülmekle birlikte Umre ziyaretine daha fazla ağırlık verilmektedir. Çünkü Umre ziyaretinde Hac ziyareti gibi bir sınırlama yoktur istenildiği zamanda gidilmesi olağan bir ziyarettir. Sadece Arafat günü ve Kurban Bayramının 4. günü dışında olması gerekmektedir. Bunun dışındaki günler için belirlenmiş olan Umre paketlerimizi inceleyerek size uygun gün ve zaman diliminde Umre ziyaretinizi gerçekleştirebilir ve Mutemir olabilirsiniz. Ehil rehberler ve profesyonel hocalar tarafından yalnız bırakılmayarak tüm ibadetlerinizi en doğru şekilde yerine getirmeniz firmamız tarafından size sunulan en güzel hizmetlerden biridir.

Türkmenistan Umre Turları

Türkmenistan Hac Umre turları firmamız tarafından belli paketler oluşturularak misafirlerin kendilerine uygun olanının seçilmesi şeklinde düzenlenmiştir. Kalınacak gün ve daha birçok farklı kritere göre farklı gruplarda oluşturulmuş olan Umre turlarımız içerisinden kendinize uygun olanı seçerek Türkmenistan Umre turları dahil olmak üzere dünyanın pek çok yerinde Umre programlarımıza katılım gösterebilirsiniz. İbadetlerinizi tam ve yerinde gerçekleştirebilmeniz için sizlere öncesinden sunulacak olan seminerler oldukça faydalı olacaktır. Tur esnasında size eşlik edecek olan rehberlerimiz de yılların vermiş olduğu tecrübeyle her anı eksiksiz değerlendirmenizi sağlayacaktır.

Türkmenistan Umre Fiyatları

Umre küçük bir Hac ibadeti olarak kabul edilmekle birlikte Umre yapan kişi de Umreyi tavafı yapar mukattan ihrama girer sonrasında say yapar ve tıraş olarak saçlarını keserek de ihramdan çıkar. Umrenin ziyaret şekli Hacca benzemekle birlikte tek farkı Zilhicce ayında yapılma zorunluluğunun olmamasıdır. Türkmenistan Hac Umre turları fiyatları turu düzenleyen firmaların kriterlerine göre belirlenmekle birlikte kendi fiyat politikaları üzerinden değerlendirmeleri alınmaktadır.

Türkmenistan Hac Fiyatları

Genel olarak Hac fiyatları belirlenirken kriterler ve imkânlar göz ardı bırakılarak sunulacak hizmetleri birbirinden çok farklı olmaması ile birlikte fiyatlar Diyanet tarafından Hac ve Umre kurulunca belirlenmektedir. Ancak oda seçimi ve birkaç ayrı kriter fiyatı az miktarda aşağı yukarı farklılaştırabilir.

Türkmenistan Hac Turları

Türkmenistan Hac Umre turları gibi dünyanın her yerinden Hac turları düzenlenmektedir. Hac ziyareti Müslümanlarca Zilhicce ayında gerçekleştiren bir ibadet olarak karşımıza çıkmasıyla birlikte Umre ziyareti yılın her döneminde gerçekleştirilebilecek bir ibadet olarak kabul edilmektedir. Firmamız ile iletişime geçerek Umre ibadetinizi gerçekleştirecek olduğunuz paketleri inceleyebilir uygun olan dönemlerde kayıtlarınızı yaptırabilirsiniz. Firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Geri Dön