Fanus Turizm
0212 621 80 25 0533 597 61 76HAKKIMIZDAREZERVASYONBİZE ULAŞINBLOG
UMRE TURLARI |UMRE KUDÜS BAĞLANTILI |KUDÜS TURLARI |TAM RAMAZAN UMRESİ |KADİR GECESİ UMRESİ |LÜKS KADİR GECESİ UMRESİ |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 2023 UMRE PROGRAMI |ŞEVVAL UMRESİ PROGRAMI LÜKS |HAC |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 20223 UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS 2023 UMRE |

Yunanistan Hac Umre

Dünyanın her yerinde yaşayan çok fazla sayıda Müslüman mevcuttur. Bu Müslümanların ibadetleri de diğer tüm din mensuplarının ibadetleri gibi ortaktır. Her dinin kendine özgü farklı ibadet çeşitleri ve dini mekânları mevcuttur. Her Müslümanın da en değerli toprağı Mekke ve Medine olmakla birlikte en kutsal ibadet mekânları da Kâbe’dir. Kâbe’yi ziyaret içinde kullanılan iki terim vardır. Birincisi ve farz olanı Hac olmakla birlikte, ikincisi de Umre olmaktadır. Dünyanın her noktasından ve Yunanistan’dan bu ziyaretler için turlar düzenlenmektedir. Yunanistan Hac Umre turları gibi firmaların konserleri de mevcuttur.

Yunanistan Umre Turları

Umre turları dünyanın pek çok yerinden düzenlenmektedir. Umre İslam dininde önemli bir yere sahiptir. Sadece bir gezi turu değil aynı zamanda da bir ibadet biçimidir. Umre Zilhicce içerisinde Hac için tahsis edilmiş olan 5 gün dışındaki tüm günlerde ihrama girilerek tavaf Sefa ve Merve arasında 7 defa gidip gelme yaptıktan sonra saç ve sakal tıraşı ardından ihramdan çıkılarak gerçekleştirilen bir ibadet yöntemidir. Sadece Müslüman olanların Kâbe’yi ziyareti Umre olarak nitelendirilmektedir. Yunanistan Hac Umre turları düzenleyen firmalar ile anlaşarak Müslümanlar bu türlere dahil olup o ibadetlerini gerçekleştirebilirler.

Yunanistan Umre Fiyatları

Umre fiyatları Umre turunu gerçekleştirecek olan firmanın kendi fiyat politikasına göre belirlemiş olduğu ve bağlı kaldığı bazı gerekçelere göre şekillendirdiği bir fiyatlandırma biçimi ile karşımıza çıkmaktadır. Yunanistan Umre fiyatları da Suudi Arabistan ile arasında bulunan politikaya göre şekillenebilmektedir.

Yunanistan Hac Fiyatları

İslamiyet’te kutsal kabul edilen topraklar olan Mekke ve Medine çevresinde Kâbe ve diğer kutsal yerlerin ziyaret edildiği ve ilgili dini gerekliliklerini yerine getirildiği Hac ve Umre ibadetleri Suudi Arabistan'da gerçekleştiği için oranın resmi para birimi olan riyal cinsinden fiyatlandırılıp ülkelere sunulmaktadır. Ülkelerde kendi fiyat politikaları baz alınarak Müslüman olan Hacı adaylarına fiyat belirlemesi yapmaktadır. Yunanistan Hac Umre fiyatları da bu politikalara bağlı olarak belirlenmektedir.

Yunanistan Hac Turları

Yunanistan Hac turları gibi dünyanın her yerinden Hac ve Umre turları düzenlenmektedir. Umre turları düzenleyen yılların tecrübesi ile bu işi profesyonel şekilde gerçekleştiren firmamız Umre ziyaretinin gerçekleştirmek isteyen misafirlerimize üstün kalite ve hizmet anlayışı ile hizmet vermeye devam etmektedir. Profesyonel hocalarımız ve donanımları rehberlerimiz ile gerçekleşecek olan da ziyaretinizi aracılığımızla yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

YUNANİSTAN RAMAZAN UMRE SÖMESTRE UMRE TURLARI HAC TUR FİYATLARI
Yunanistan Hac Umre Turları, Gümülcine Umre, Dedeağaç, Sofulu Umre Turları, İskeçe, Atina Umre, Eğriboz, Selanik, Meriç, Preveze, Kozani Umre Turları, illerinden Umre ve Hac Turu Online Umre Turları düzenlemekteyiz.

Geri Dön