Fanus Turizm
0212 621 80 25 0533 597 61 76HAKKIMIZDAREZERVASYONBİZE ULAŞINBLOG
UMRE TURLARI |UMRE KUDÜS BAĞLANTILI |KUDÜS TURLARI |TAM RAMAZAN UMRESİ |KADİR GECESİ UMRESİ |LÜKS KADİR GECESİ UMRESİ |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 2023 UMRE PROGRAMI |ŞEVVAL UMRESİ PROGRAMI LÜKS |HAC |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 20223 UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS 2023 UMRE |

Edirne Hac Umre Turları

Umre, kelime manası ile ziyaret demektir. Müslümanları Kabe'yi ziyaret ederek Safa ve Merve tepeleri arasında say yapmalarıdır. Farz olan bir durum değildir. Müslümanların isteğine göre yapılan bir ziyarettir. Umre belli vakitlere bağlı değildir. Ancak umre yaparken de farz olan durumlar vardır. Bunlardan birincisi ihram diğeri ise tavaftır.

Edirne Umre Turları

Umreye küçük hac da denilebilir. Hac gibi farz değil sünnettir. Pek çok fazileti bulunan umre hakkında Peygamberimizin sözleri bulunmaktadır. Umre turunda Edirne'den yola çıkacak kişi uçak ile Mekke'ye ya da Medine'ye varış sağlar. İki şehre iniş amacı da umre yapmaktır fakat direk Mekke'ye gidişlerde uçakta ihram giyilmesi ve umreye niyet edilmesi gerekir. Umre sırasında Müslümanların bu zamanlarını değerlendirip sürekli ibadet etmeleri önerilir. Dua etmek, namaz kılmak her zaman çok güzel ibadetlerdir. Ancak bunu esas yerinde yapmakta insana daha büyük huzur verir ve yapılan dualar daha etkileyici olur.

Edirne Umre Fiyatları

Umre yapmak hac yapmaya göre biraz daha uygundur. Bugünlerde hac fiyatları oldukça yüksek iken umre fiyatları ona göre daha makuldür. Bu yüzden insanların ilk tercihleri arasındadır. Profesyonel çalışma hocaları eşliğinde ayarlanan umre turları fiyatları bazı nedenlere bağlı olarak değişebilir. Umre fiyatlarında değişiklikler olabilir. Kalınacak otel, kişi sayısı gibi faktörler umre fiyatlarını etkiler. Edirne hac umre turları hakkında bilgi sahibi olmak için firmamızla ile iletişime geçebilirsiniz.

Edirne Hac Fiyatları

Günümüzde hac yapmak zor bir ibadet halini aldı. Senelerce sıra bekleyen insanların hac sırası çıkıp da maddi gücü elvermeyen birçok kişiyle karşı karşıyayız. Bu yüzden hac turunda en ideal, en güvenli, en ekonomik hac fiyatları için araştırma yapmak gerekir. Profesyonel çalışma kadrosu hocalarımız ve kaliteli hizmet veren firmamız Edirne hac umre turları yapmaktadır.

Edirne Hac Turları

Hac İslamiyet’in şartlarından birisidir. Peygamberimizi ziyaret etmek, Kabe'yi tavaf etmek hac görevimiz içindedir. Kurban bayramına denk gelmesi gereken bu İslami görev bütün Müslümanlara farzdır. Hac ibadetinin de bazı farzları vardır. Bunlar ihramlı olmak, Kabe'yi tavaf etmek ve Arafat'ta vakfe yapmaktır. Hac ibadeti sırasında milyonlarca Müslüman bir araya gelir. Dünyanın dört bir yanından gelen Müslümanlarının birleşmesi hac ibadetine bir ulusallık katar ve fayda sağlar. Bunun yanı sıra haccın türleri de bulunmaktadır. Hac ibadetinin temettü hac, ifrad hac, kıran hac gibi türleri vardır. Hac turu için güvenilir ve ilgili kişilerle işbirliği yapılması gerekir.

Profesyonel çalışma kadrosu hocalarımız eşliğinde hac ve umre turları yapıyoruz. Firmamızdan Edirne hac umre turları hakkında hizmet alabilirsiniz.

Geri Dön