Fanus Turizm
0212 621 80 25 0533 597 61 76HAKKIMIZDAREZERVASYONBİZE ULAŞINBLOG
UMRE TURLARI |UMRE KUDÜS BAĞLANTILI |KUDÜS TURLARI |TAM RAMAZAN UMRESİ |KADİR GECESİ UMRESİ |LÜKS KADİR GECESİ UMRESİ |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 2023 UMRE PROGRAMI |ŞEVVAL UMRESİ PROGRAMI LÜKS |HAC |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 20223 UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS 2023 UMRE |

Karaman Hac Umre Turları

Karaman hac umre turları kapsamında çeşitli hazırlıklar yapılmasını sağlıyoruz. Kutsal toprakların ziyaret edilmesi her müslüman için önemli bir yere sahiptir. Dünyanın birçok merkezinden gelen Müslümanların aynı amaç doğrultusunda birleşmeleri sağlanır.

Hac ve umre ziyaretleri için kutsal mabedlerin incelenmesini sağlıyoruz. Alanında uzman olan hocalarımız ile birlikte ibadetler hakkında bilgi sunuyoruz. İbadetlerin hangi aşamalarla yapılması gerektiği bilgisini aktarıyoruz.

Karaman Umre Turları

Karaman hac umre turları için hazırladığımız tur programı için ziyaretçilerimize kolaylık sağlıyoruz. Hac içinde yer alan kutsal toprakların ziyareti için hazrılıkların yapılmasını sağlıyoruz. Konaklama ve yolculuk için konforlu bir hizmet alanı sunuyoruz.

Müslümanlar için ön plana çıkarılan ibadetlerin düzenli oalrak yapılması son derece önemlidir. Hac ibadeti sayesinde kültürel etkileşimin de olduğu gözlenmiştir. Yapılan ibadetlerin aksamaması için yapılan planlamaları uygun zaman aralığında yapıyoruz.

Karaman Umre Fiyatları

Karaman hac umre turları öncelikli olarak ibadetlerin bir bütün halinde esasına dayanır. İbadet esaslarının koşulsuz bir şekilde yerine getirilmesini sağlıyoruz. Hac ibadeti için ihrama girmesi gereken hacı adayları sırasıyla ibadetleri yerine getirirler. Firma olarak uzman hocalarımızdan destek alarak tur hizmetlerimizi sunuyoruz.

Umre ibadeti için her sene belirli bir zaman aralığı belirlenir. Öncelikli olarak ibadetlerin usulüne uygun olarak yapılması için profesyonel hocalarımızdan destek alıyoruz. Hac ve umre ibadeti için aşamalı olarak ibadetler yerine getirilir.

Verilen hizmet ve sağlanan konforun yanı sıra umre süresi de fiyat üzerinde son derece belirleyicidir.

Karaman Hac Fiyatları
Hac ibadeti için üç temel farz vardır. Kabe’nin tavafı, Arafat’ta vakfe ve ihrama girmektir. Bilinmesi ve uygulanması gereken bu ibadetlerin yerine getirilmesi gerekir. En çok merak edilen kutsal toprakların içinde Kabe ve çevresi gelir. İslam tarihinde önemli bir yere sahip olan Kabe birçok müslüman tarafından ziyaret edilir. Firma olarak düzenli bir tur programı hazırlayıp istenilen seviyede bir ziyaret geçirilmesini sağlıyoruz.

Karaman hac fiyatları diyanet tarafından belirlenen standart ücretin dışında istenilen konfor ile değişiklik göstermektedir.

Karaman Hac Turları

Hac ibadeti hac mevsimi beklenerek yerine getirilir. Hac ibadeti için hazırlık kapsamında ihrama girilmesi ve kutsal toprakların ziyaret edilmesi sağlanır. Firma olarak kontenjan sayısına göre belirlediğimiz adaylar için bilgilendirmeler yapıyoruz. Hac ve umre ziyareti için firmamızdan bilgi alabilirsiniz.

Geri Dön