Fanus Turizm
0212 621 80 25 0533 597 61 76HAKKIMIZDAREZERVASYONBİZE ULAŞINBLOG
UMRE TURLARI |UMRE KUDÜS BAĞLANTILI |KUDÜS TURLARI |TAM RAMAZAN UMRESİ |KADİR GECESİ UMRESİ |LÜKS KADİR GECESİ UMRESİ |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 2023 UMRE PROGRAMI |ŞEVVAL UMRESİ PROGRAMI LÜKS |HAC |EYLUL EKIM KASIM ARALIK 20223 UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS UMRE |EYLUL EKIM KASIM ARALIK LUKS 2023 UMRE |

Çanakkale Hac Umre Turları

Çanakkale hac umre turları yılın belirli zamanlarında düzenlenen turladır. Hac, umre ziyaretleri için hazırladığımız tur programları başvuru yapan kişi sayısına göre değişiklik gösterir. Hac mevsiminde yapılan hac turları için ziyaretçilerin hazırlık yapmaları için ön bilgilendirme yapıyoruz. Umre turları yılın belirli zamanlarında kontenjanda belertilen sayıya göre düzenlenir.

Firma olarak hac ve umre turlarını profesyonel hocalarımız ile birlikte sunuyoruz. Hac ibadetini yerine getirmek isteyen hacı adayları için çeşitli seçenekler belirliyoruz. İhrama girmeden önce yapılması gereken kuralları detaylı bir şekilde anlatıyoruz.

Çanakkale Umre Turları

Çanakkale hac umre turları Kâbe’yi ziyaret etmek isteyen kişiler için hazırlanır. Yapılan planlamalar eşliğinde sistemli bir şekilde tur programını hazırlıyoruz. Yolculuk esnasında ve sonrasında dikkat edilmesi gereken hususları belirliyoruz. Umre turları sadece hac mevsiminde değil belirlenen zaman aralığında gerçekleştirilir. Tur programı için hazırlanan ziyaret saatlerine uyulmasını sağlıyoruz. Kutsal topraklarda ziyaret edilmesi gereken mekânları sırasıyla gerçekleştiriyoruz. Umre ziyareti için ziyaretçilerin tavaf için ihrama girmeleri gerektiğini belirten açıklamaları yapıyoruz.

Çanakkale Umre Turları Fiyatları

Çanakkale hac umre turları kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen kişiler için özel olarak hazırlıyoruz. Tur kapsamında konaklama ve dinlenme tesisleri için önceden hazırlık yapıyoruz. Yaptığımız hazırlıkların sistemli bir şekilde yerine getirilmesi için düzenlemeler yapıyoruz. Umre turları sayesinde Kâbe’yi ziyaret için hazırlanan programa uyulmasını sağlıyoruz. Kutsal mekânların ziyareti ve yerine getirilmesi gereken ibadetlerin sırasıyla yapılması için profesyonel hocalarımızdan destek alıyoruz.

Çanakkale Hac Fiyatları

Hac ibadeti Kurban Bayramı’ndan otuz gün öncesinde yapılmaya başlanır. Kurban Bayramı’nda Kâbe’de kurban kesilerek hac ibadeti tamamlanır ve ziyaretçiler hacı unvanını alır. Hac turları için alanında uzman olan hocalarımızın desteğini alarak turları düzenliyoruz. Hac ibadeti için gerekli olan tüm şartların sağlanması için birçok tedbir alıyoruz. Tur öncesinde hacı adaylarının yaptığı hazırlıkları kontrol ederek istenilen seviyede yapılmasını sağlıyoruz. Hocalarımızın yönlendirmesi ile hac ve umre turları için yapılması gereken hizmetleri sunuyoruz.

Çanakkale Hac Turları

Hac turları için firmamız uzman hocalar ile birlikte hacı adaylarına hizmet veriyor. Hac mevsimi öncesinde yapılan hazırlıklar ve duyurular ile tam zamanlı olarak çalışmalar yapıyoruz. Hac ve umre turları için firmamızdan bilgi alabilirsiniz.

Geri Dön